alagor96 Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Witam, kupiłem na allegro używany pulsometr 25.10. Miał być 100%sprawny. Jednak nie mogę połączyć go z pasem. Przy próbie synchronizacji wywala "no signal". Próbowałem z trzema bateriami, z czyego dwie działają w liczniku. Czy mogę robić coś źle, czy gość mnie oszukał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AkadaemiaStolarstwa Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Zwilż elektrody czujnika, wodą, żelem do usg albo po prostu potem. Załóż i sprubuj po chwili połączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Zadziałało. Byłem pewien, że działa to w taki sposób, że sparuję urządzenie i będzie po prostu pokazywać puls 0. Zrobiłem tak jak powiedziałeś i od razu pojawiły się wyniki, bez łączenia z pasem. Dzięki kolego, poprawiłeś mi humor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.