zoork1 Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Siemka, Ostatnio trafiłem na spoko sklep w sieci www.newbike.pl. Kupiłem przerzutkę SLX i opony do szoski. Wszystko poszło szybko i nie płaciłem za wysyłkę. Mają sporo fajnych rzeczy różnych marek gdyby ktoś coś to warto zajrzeć. Pozdrawiam Forumowiczów. Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Wyczuwam nieudolną próbę szeptanego marketingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoork1 Napisano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Dlaczego marketingu ? Czy forum w zakładce sklep nie jest do tego aby mówić o dobrych sklepach lub przestrzegać o złych i nieuczciwych sprzedawcach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 kupiłeś przerzutkę i oponę i rozumiem, że pod tak dużym wrażeniem zakupu jesteś, że postanowiłeś napisać swój drugi post na forum, ciekawy jestem jaki był pierwszy co wtedy kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoork1 Napisano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Jasne a jak bym napisał pierwszy post że byłem na wycieczce w Bytomiu to byś napisał że reklamuję Bytom Od czegoś trzeba zacząć. Jak będę miał jeszcze jakieś ciekawe rowerowe doświadczenia to na pewno napiszę. Ale dzięki za miłe przyjecie na FORUM. Warto tu zaglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1234 Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Jacy my jesteśmy źli i nie mili - oczywiście to czysty przypdaek, że konto uzytkownika Alledrogo nazywa się zoork1, a prowadzi ze strony sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Ostatnio trafiłem na spoko sklep w sieci www.newbike.pl. Trafiłeś czy jesteś właścicielem? http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3559605&order=m Za takie coś powinien być ban IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoork1 Napisano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 lol ;/ przykro mi ale to niestety zbieg okoliczności ;/ podobnych nicków w różnych mediach jest tysiące ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 No tak tak Jak ja uwielbiam takie reklamowanie się a potem struganie... no nie ważne BikeStacja robiła to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoork1 Napisano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 EEE BikeStacja tak nie robi oni są spoko mają dużo rzeczy tylko na niektóre trzeba czekać tygodniami kiedyś kupowałem tam łańcuch i kasetę towar spakowali spoko i szybko wysłane więc nie mogę o nich nic złego powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 w kwestiach marketingu sporo nauczyć się jeszcze musisz. Zawsze warto jednak pisać szczerze i prawdę, wszystko przed Tobą, powodzenia w biznesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 lol ;/ przykro mi ale to niestety zbieg okoliczności ;/ podobnych nicków w różnych mediach jest tysiące ;/ To, że ty jesteś z Katowic, a allegrowy zoork1 z Mikołowa i dziwnym trafem prowadzi sklep Newbike.pl też jest przypadkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoork1 Napisano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 A co ma piernik do wiatraka, że koleś z Mikołowa a ja z Katowic ? Nie wybiera się miejsca zameldowania zapraszam na kawę do Katowic Zawodzie oś Bulwary Rawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa1987 Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 maskara....piję sobie piwko i nie dowierzam....co za ludzie w tym kraju prowadzą biznesy... aż strach kupować na allegro. Panie Grzegorzu na Pana miejscu prosiłbym administrator na kolanach, aby usunął ten "reklamujący" temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoork1 Napisano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Kończę dyskusję na ten temat bo widzę, że mistrzowie teorii spiskowych w kraju opętanym przez Antoniego M. są wszędzie. Myśl Pan sobie co Pan chce Panie anonim WARSZAWA. A jak wszystkim wiadomo niema cwaniaka na Warszawiaka. Każdy ma wolny wybór i może pisać co chce i gdzie chce kupować w BikeStacji czy na allegro wolny kraj. Jakimś panem Grzegorzem mnie nie strasz bo się .... Wypij za zdrowie Antoniego i Beaty Bo jak ich widzę w tej warszawie to dopiero masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa1987 Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Dzieci powinny mieć nie tylko zakaz do internetu, ale też do otwierania firm. Chłopie zamknij ten interes póki sobie problemów nie narobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoork1 Napisano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Dyskusja którą Pan nakręca jest bez zasadna. Życzę powodzenia w realnym świecie bez trolowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 idzie w zaparte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoork1 Napisano 24 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Kurcze ludzie co wy jesteście jakaś trzęsąca portkami konkurencja ? Napisałem że są spoko i tyle może komuś się to przyda ;/ W sytuacji gdy ktoś na tym forum pisze żale na inny sklep, to co jedziecie go za to, że pewnie jest pewnie z innej firmy i robi komuś zły klimat albo troluje i pisze hejty. Ta dyskusja naprawdę zaczyna być bezzasadna a jeżeli moderator uważa, że jest tu coś niewłaściwego i niezgodnego z regulaminem to powinien usunąć post a nie przenosić go do OPINII gdzie powinien być od początku Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Wiesz co, popatrz z innej strony. Szukasz warsztatu samochodowego, wchodzisz na forum marki X i widzisz kogoś kto sam w dość nieudolny sposób siebie reklamuje. Co o nim myślisz? Na dodatek jest to osoba która w momencie pisania ma zastraszające 2 posty. Dużo lepiej by to wyszło gdybyś się dogadał z administracją i wstawił normalny temat z ofertą itd. Jeżeli byłaby korzystna to i klienci się znajdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoork1 Napisano 24 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 wchodzisz na forum marki X i widzisz kogoś kto sam w dość nieudolny sposób siebie reklamuje. Co o nim myślisz? Forum marki X jest pełne tego typów wpisów. To żaden argument ;/ Na dodatek jest to osoba która w momencie pisania ma zastraszające 2 posty. Jak ktoś jest nowy nie może pisać na taki temat ? Czy w regulaminie pisze "masz 2 posty nie masz prawa do umieszczania informacji o sklepach" Uważałem, że takie informacje są potrzebne bo w Polsce brakuje dobrych sklepów online. Większość sprzedaje to czego nie ma i na towar czekasz tygodniami. A te naprawdę dobre to garstka. Teraz widzę że pisze tu garstka osób która wymyśliła sobie problem i każdym wpisem nakręca temat co jeszcze bardziej reklamuje sklep. Polecam poczytać opinie pod produktami w Media Expert lub innym takim to masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Wszedłbyś, napisał ofertę, może jakiś malutki bonus dla forumowiczów, każdy chętnie by zajrzał. Forum marki X jest pełne tego typów wpisów. To żaden argument ;/ W takim razie to jest powód żeby powielać ten sam błąd bo inni też tak robią? Uważałem, że takie informacje są potrzebne bo w Polsce brakuje dobrych sklepów online. Większość sprzedaje to czego nie ma i na towar czekasz tygodniami. A te naprawdę dobre to garstka. Teraz widzę że pisze tu garstka osób która wymyśliła sobie problem i każdym wpisem nakręca temat co jeszcze bardziej reklamuje sklep. Twój sklep czy nie, ale rzucasz takimi odważnymi tekstami a reklamowany sklep posiada całe... 112 produktów w kategorii części. Co przekłada się na maksymalnie kilka w każdej kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoork1 Napisano 24 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Twój sklep czy nie, ale rzucasz takimi odważnymi tekstami a reklamowany sklep posiada całe... 112 produktów w kategorii części. Co przekłada się na maksymalnie kilka w każdej kategorii. Nie uważam że zawsze ilość znaczy jakość ;/ Co z tego że ktoś ma 1000 pozycji a 90% niedostępnych ;/ Myślę że sklep stać na bardziej wyszukane formy marketingu niż wynajmowanie osób do pisania na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Nie uważam że zawsze ilość znaczy jakość ;/ Co z tego że ktoś ma 1000 pozycji a 90% niedostępnych ;/ Tyle że jak sklep czegoś nie ma, to na ogół jest informacja w jakim czasie są w stanie ściągnąć dany produkt ( patrz centrumrowerowe.pl) i masz możliwość zamówienia tego towaru. Nie zawsze wszystko potrzeba "na już". A wchodząc do Twojego sklepu ( o przepraszam, do czyjegoś sklepu) widzę np dwie manetki do wyboru ( i to w komplecie). Co mi z tego że coś jest dostępne od ręki, skoro 90% innych produktów nie ma wcale? Wolę poczekać 5 dni i w ramach jednej przesyłki kupić sobie 3 rzeczy, niż robić zamówienie w 3 sklepach bo mają to od ręki. Taką ofertą internetu się nie podbije, już dawno skończyły się czasy że bierze się to co jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoork1 Napisano 24 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 A wchodząc do Twojego sklepu ( o przepraszam, do czyjegoś sklepu) widzę np dwie manetki do wyboru ( i to w komplecie). Widzę że to niema sensu bo i tak Polak wie lepiej niż inni. I będzie decydował za innych co im wolno a czego nie, gdzie kupować a gdzie nie, co jest dla nich lepsze a co nie. Ja podzieliłem się swoją opinią, która została zrugana, wyśmiana, z hejtowana itd tak po polsku to przykre. Dzięki za uwagę idę do szkoły. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.