Skocz do zawartości

[warszawa] sklep z Bianchi na Nowowiejskiej

Basil

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za link.

Na częściach obsługa rzeczywiście była kiepska, ale za licznik Sigmy 1106 wynegocjowałem 60zł (z wyjściowej 87zł). Jeżeli chodzi o zakup roweru (dla żony) to na obsługę nie mogłem narzekać, Panowie dwa razy poświęcili mi całkiem dużo czasu i byli całkiem mili. Można był także porozmawiać o rowerach Bianchi, na których zdarzały się fajne okazje (MTB Bianchi na LX i XT za 2200zł). Tak że ja miałem pozytywne odczucia co do tego sklepu.

I kto teraz będzie w Polsce sprzedawał rowery taj marki, bo ten sklep był chyba jedynym dystrybutorem?

Zaczekajmy - zobaczymy, co się pojawi w miejsce tego zlikwidowanego. Lokal jest duży :confused: ...

Pozdrówko wypatrujące :) ...

Osobiście to ja bym zrobił dobry klub :D:D:D .Ale do tego trzeba paru milionów ........ .

Tylko jak znam życie sąsiedzi będą ostro protestować w takim wypadku. :wink:

Wiec stawiam na bank albo dobry salon z ciuchami bynajmniej nie kolarskimi :P .

No to jak Pani Moderator?.....zakład o dobrą Cole albo piwo ( do wyboru ) przy najblizszym spotkaniu "pod rurą" tudzież gdzieś indziej? :D:D:D:D

Pozdrawiam

Jarek

No coz, konkurencja robi swoje. Kiedys na Nowowiejskiej byl podstawowy sklep rowerowy na Warszawe. Teraz jest ich tam z 5 obok siebie. Jeden nie wytrzymal, bedzie nastepny.

Jak sprzedawca jest nie mily lub zupelnie niekompetentny to ja w ogole z nim nie gadam i od razu wychodze! Wiec do SkiTeamu chodzic nie musicie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...