Basil Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Na Nowowiejskiej był m.in. duży sklep rowerowy z rowerami Bianchi. Kupiłem tam miesiąc temu rower, a dzisaj podjeżdżam a tam pusto! Czy ktoś wie co się z nim stało? Został zlikwidowany czy przeniesiony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13129&w=49055439 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basil Napisano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Dzięki za link. Na częściach obsługa rzeczywiście była kiepska, ale za licznik Sigmy 1106 wynegocjowałem 60zł (z wyjściowej 87zł). Jeżeli chodzi o zakup roweru (dla żony) to na obsługę nie mogłem narzekać, Panowie dwa razy poświęcili mi całkiem dużo czasu i byli całkiem mili. Można był także porozmawiać o rowerach Bianchi, na których zdarzały się fajne okazje (MTB Bianchi na LX i XT za 2200zł). Tak że ja miałem pozytywne odczucia co do tego sklepu. I kto teraz będzie w Polsce sprzedawał rowery taj marki, bo ten sklep był chyba jedynym dystrybutorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Bardzo żle się stało Moim zdaniem to był sklep bardzo dobrze zaopatrzony . I było na co popatrzeć. A teraz skazani będziemy na tandete w okolicach Nowowiejskiej. Albo żle poinformowanych sprzedawców w SkiTeamie :angry: Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Zaczekajmy - zobaczymy, co się pojawi w miejsce tego zlikwidowanego. Lokal jest duży ... Pozdrówko wypatrujące ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Zaczekajmy - zobaczymy, co się pojawi w miejsce tego zlikwidowanego. Lokal jest duży ... Pozdrówko wypatrujące ... Osobiście to ja bym zrobił dobry klub .Ale do tego trzeba paru milionów ........ . Tylko jak znam życie sąsiedzi będą ostro protestować w takim wypadku. :wink: Wiec stawiam na bank albo dobry salon z ciuchami bynajmniej nie kolarskimi . No to jak Pani Moderator?.....zakład o dobrą Cole albo piwo ( do wyboru ) przy najblizszym spotkaniu "pod rurą" tudzież gdzieś indziej? Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackKormo Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 No coz, konkurencja robi swoje. Kiedys na Nowowiejskiej byl podstawowy sklep rowerowy na Warszawe. Teraz jest ich tam z 5 obok siebie. Jeden nie wytrzymal, bedzie nastepny. Jak sprzedawca jest nie mily lub zupelnie niekompetentny to ja w ogole z nim nie gadam i od razu wychodze! Wiec do SkiTeamu chodzic nie musicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 jarus: ja liczę na jakąś zdrową rowerową konkurencję ... Może być pod Rurą Pozdrówko hazardowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.