johnjack Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Dorwałem okazyjnie napęd na 9 (tzn. kasetę i dwa łańcuchy), teraz się zastanawiam czy pozostać przy sramie x7 i dokupić tylko truggery x7 na 9 czy np. kupić sobie manetki lx 2006 i przerzutkę na tył lx 2007 lub xt starszy rocznik? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habibek Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 dokup triggery siódemki, będziesz bardziej zadowolony z działania przerzutki niż w przypadku LX. używałem i SH i Sram-a, kultura pracy jest nieporównywalnie lepsza w przypadku Sram-a. X-7 od X-9 różni się w zasadzie tylko materiałami (mówię zarówno o przerzutce jak i o manetkach). IMHO Sram wyprzedza Shimano (a nie jestem zdeklarowanym wrogiem Japończyków ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 zastan przy srma i dokup trigerki tez moga byc x-7 ewentualnie obrotowe to nawet na x-0 mozna sie pokusic za 230zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnjack Napisano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2006 nie chcę gripów, właśnie się aukcja kończy za 18 minut okej, zostanę przy sramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.