Gość Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 W górki chodzę/ jeżdżę dla widoków, więc po mnie nic więcej nie można się spodziewać. Dolomitowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Nawet w górach te cholerne chemitrailsy! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx79 Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 jeszcze kilka moich - co prawda nie są takie jak niektórzy tu zamieszczają, ale mi się podobają. Z wyprawy do Zakopanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Amatorskie portretówki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Trochę wyżej niż poprzednio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Dorzucę dwa od siebie :-) #1 Zamek Bobolice #2 Zdjęcie zrobione na wyspie Møn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztenke Napisano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 To może i ja bym coś...: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Staroć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Z małych greckich wakacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztenke Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Nad Zalewem Zegrzyńskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Z wakacji nad Bugiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Chyba Ci ruscy linki zhakowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Nie ruscy, a amerykańce...Mam nadzieję, ze teraz będą działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Zayebioza! /wiem, wulgaryzm/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Szukasz ciekawego miejsca, czekasz na bezchmurną pełnię, bierzesz statyw i ustawiasz w aparacie czasy >30s (trzeba trochę poeksperymentować). Na koniec ciut zabawy przy obróbce z doborem jasności i kontrastu. Jak aparat nie ma ustawień ręcznych, to może w programach tematycznych się coś znajdzie. W Panasonicach jest "gwieździste niebo" z wyborem 15s, 30s, i 60s. Kiedyś będzie trzeba spróbować pobawić się długim czasem naświetlania w dzień na jakiejś ruchliwej ulicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Nie pamiętam ile mam tam w swoim starym Canoniku /sx200is/ max czas w manualu 15 czy 30s i to jeszcze mogę zrobić, ale żadne z moich zdjęć nie widzialo nawet sladu jakiejkolwiek obrobki. Nie mam czasu - nie umiem = nie chce mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Tak, zdjęcia monochromatyczne bardzo mnie kręcą. Kolory chyba mi się już przejadły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Jeden koniec Polski vs Drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 15 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Góry, ach te góry ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Moje początki z fotografia cyfrowa ... Jedne z pierwszych polowań na błyskawice i jedyna w życiu upolowana "parka". Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Taka ciekawostka, bo do najlepszych to.... Ten sam telefon, te same nastawy, zero żonglowania światłem, itp. Ten sam szczyt, tylko pierwsze zdjęcie to jakieś 20-30m. w prawo. Czas pomiędzy nimi - 16 minut. A kłębiło się jak cholera. Tak przy okazji to inne ujęcie niż w "codziennie jedno zdjęcie". Oba ustawione na Babią. Słońce ;] I coś, co wyglądało jak początek armagedonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 27 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Zabawa w chowanego. Oby majówka tak nie wyglądała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Jeszcze coś z ostatniej zimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.