siemalysy Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 No i temat powoli się rozkręca, fajnie. @siemalysy - fajne fotki, pierwsze to jak pocztówka wygląda. ... Dzięki :-) Fajny temat. Postaram się tu zaglądać i coś dorzucić od siebie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gratiam Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Witam jestem nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx79 Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Takie tam zrobione telefonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 taki ze mnie fotograf jak z końskiej **** trąbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prozbicki Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 hmm.. to tak witając się ze społecznością.. takie to poczyniłem w podróży poślubnej na Chorwację. a że ogólnie zarabiam na chleb fotografią ślubną to: kiedyś też zajmowałem się fotografią modową, ale niestety dysk z fotami został w domu a ja jestem w trasie. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 To i ja coś od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jock3r Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 To i ja swoich kilka wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijanka96 Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Da się od którejś strony uwiecznić sam wiatrak w kadrze? Edit: Nie udał mi się cytat zdjęcia. Rzecz jasna chodzi o zdjęcie z wiatrakiem w tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jock3r Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Da się, mam nawet 2 takie. Jak będzie pogoda to tam się jeszcze wybiorę cyknąć parę fotek bo ogólnie fajne miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijanka96 Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx79 Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Jeszcze kilka znalezionych na karcie telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 W sobotę żona wyciągnęła mnie na zwiedzanie zamku w Gołuchowie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Póki co złączeni windows screen capture Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jock3r Napisano 30 Marca 2017 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Takie tam z pokazów lotniczych w okolicy z tamtego roku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 30 Marca 2017 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Warszawa "Garbuska" , Fiat 1300/1500 i Merc Ponton to takie z kategorii nielotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jock3r Napisano 30 Marca 2017 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Było co oglądać tego latającego i tego raczej mniej latającego. Stała też czarna wołga ale jakoś nie mogłem dobrej fotki zrobić bo ludzie się pchali w kadr. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Marca 2017 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Takie coś ze środka dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 30 Marca 2017 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Brakuje tylko jakiegoś brodacza na fatbajku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Marca 2017 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Najlepiej w wysokich butach z wystajacym futerkiem, siekiera na plecach, wystajacym Iphonem z kieszeni flanelowej czerwonej koszuli w niebieska krate i topowych O'akleyach na ryju. Fat oczywiscie na tytanie z Garbarukiem i innymi precjozami, na nim wiazka chrustu otulona Packmanem....Kur, chyba zaczne pic..... Hmmm, a to jest z rana tego samego dnia, jesli rano to po 9, taki lokalny "independence day". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Aż sprawdziłem w internetach co to są O'akleye. Bardzo podobne dają w Heliosie na filmach 3d. Zdjęcie "ze środka dnia" jedne z najlepszych jakie widziałem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Te w Heliosie tez testuja szkla strzalem ze srutowki? To zdjęcie nie ma nic wspolnego z dobrym strzalem, zrobilem je we wtorek na Babiej, w samo poludnie wiec i slonce w pysk, ale jako ciekawostke. Dlaczego? Czytalem swego czasu, ze powaznie sa ludzie w Polsc, ktorzy uwazaja, ze takie chmury to zamaskowane statki obcych. Jeszcze rozumiem amerykanow z ich fobiami, ale u nas..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Kiedyś w Szklarskiej popełniłem takie oto banały Dawno już nie byłem "celowo" polować na kadry ... :/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Takie z akcji ratowniczej pewnego sennego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Takie coś ze środka dnia. Winter is Coming.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfbutton Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Czasem warto wstać wcześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.