piter614 Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 panowie zależy mi na ocenie roweru syn wybrał sobie dla siebie taki rower nie mam pojęcia co o nim sądzić http://rowerowy.com/sklep/rowery/enduro-allmountain/prod/dartmoor-primal-27 proszę o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Do czego ma być ten rower? Styl jazdy? Gdzie będzie używany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 20 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Będzie użytkowa go po lesie Ma plan by uczyć się na hopkach podskakiwac oraz mówił ze ma zamiar pracować nad technika pokonywania zakrętów U nas w lesie są dwie trasy mtb przygotowane na zawody oraz bardzo dużo ścieżek rowerowych Podjazdy zjazdy ostre zakręty Ewentualnie na trasach mtb obiszow Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziksoltys Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Powinien być dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.