Ptaszek Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Czy hayes mx2 bedzie blokował mi przednie koło z tarcza 60 mm przy wadze ok 47 kg ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nickt Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Ja mam hayes mx3 seryjnie montowane w Buddym i po zmianie klamek na Avid FR5 i dotarciu klocków blokuję koło bez najmniejszego problemu. To zależy jak ustawisz sobie klamkę, ale przy 47 kg to nie ma najmniejszego problemu....o ile miałeś na myśli tarczę 160mm a nie 60mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 ... rece opadaja czy ty chlopcze sluchasz choc troche innych ?? znow zalozyles , 9 temat , jakbys nie mogl w innym pisac.... :034: soory ale nie moglem sie powstrzymac od komentarza , poprostu dobijaja mnie takie osoby tak bedzie blokowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.