wiew Napisano 27 Września 2006 Napisano 27 Września 2006 Obręcz musi byc wytrzymała i starczyć na troche już zastoswanie DH i FR. Waga nie ma znaczenia i pod koła 26 i pod tarcze. Duża różnica jest w single trackach a double trackach ?? Warto dopłacic? Bardzo prosze o pomoc. Szukałem i nic nie znalazłem, chyba ze jestem ślepy, a jak jestem to prosz eo pomoc:D
Habibek Napisano 28 Września 2006 Napisano 28 Września 2006 Ile ważysz? Jeśli więcej niż 60kg i zamierzasz katować rower, to dopłać do Double tracka, jeśli w granicach 60kg to zastanów się nas alternatywą Alexrims Supra BH (obręcz lżejsza od DT i ST) ale również zawodnicza i przeznaczona do DH. Używałem Double Tracka, teraz jeżdżę na dualowych Suprach i choć ważę 80 kg, to najlepsze obręcze, jakie miałem. Pozdr.
wiew Napisano 28 Września 2006 Autor Napisano 28 Września 2006 Ważę 64kg . I nie ukrywam faktu żę chce katować rower, dlatego wymieniam w nim prawie wszystko:)
Habibek Napisano 28 Września 2006 Napisano 28 Września 2006 IMHO powinieneś wziąć single albo suprę. zyskasz na wadze całego zestawu w przypadku singli 200gr na komplecie w przypadku supry aż 400gr. przy swojej wadze nie wykorzysztasz zapasu sztywnosci doubla więc moim zdaniem nie warto dopłacać do rawek - lepiej dopłacić do opon. jeśli składasz lekki rower do kat-u zastanów się nad suprą (szczerze polecam). ceny: Single Track - 89 zł (sklep) Double Track - 149/129,99 (sklep/allegro) Supra BH - 149/126 (sklep/allegro) Sprawdź opinie w sprzętowni na DH-zone
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.