Gość Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Cześć, szukam jakichś sensownych długich spodni do treningów rowerowych. Na okres wiosny/jesieni, a jeśli by dało radę, to może i zimy? Obowiązkowo z wkładką i zdecydowanie na szelkach. Kupiłem w styczniu w decathlonie spodnie zimowe i są super (ciepłe, oddychające itp.) ale jakimś cudem zapomniałem o tym, że bez szelek może być różnie.. no i się wkładka podwija. Ogólnie mam już nieco "btwinów" i jestem z tego zadowolony, więc się zastanawiam czy znów do nich uderzyć (modele 500) czy może jednak szukać czegoś innego. Budżet - sądzę że tak 150-170 zł, no chyba że będzie warto dać nieco wiecej za jakieś rzeczy rodem z NASA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Za tą kasę bierz i nawet się nie zastanawiaj jak rozmiar pasuje - https://www.decathlon.pl/spodnie-na-rower-dugie-z-szelkami-700-mskie-id_8343076.html Wbrew nazwie ciężko je nazwać zimowymi (nogawki pod spód obowiązkowo). Na jesień i wiosnę w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Mam właśnie bardzo podobne tyle że bez szelek i jechało mi się świetnie przy śniegu, -4 stopniach i mocnym wietrze (z tym, że dorzuciłem dodatkową osłonę na kolana). Zdecydowałem się jednak na model 500 3/4 bo tamte są za ciepłe na okolice 7-8 stopni i więcej, a do tego rozmiarówka nie moja. Nie wydaje mi się natomiast aby przeszedł taki numer że zamawiam na promo, a potem proszę o zmianę na inny, zresztą jedzie kombinatorstwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 3/4 fajne, niestety między czerwoną a niebieską wkładką jest duża różnica (na korzyść niebieskiej) którą mój tyłek odczuwa. Co do wymiany/zamiany to w decu nigdy nie robią problemów. Co najwyżej różnice w cenie dopłacisz/lub Ci zwrócą. Minus że cała operacja potrafi trwać tydzień lub dłuzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.