kal213 Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Mam problem z tylnim hamulcem w ogóle nie hamuje nawet lekko nie chce hamować.Kupiłem zaciski i klocki hamulcowe bo myslałem że to może być z tym problem i nadal nie chcą hamować regulowałem itp i nadal nic może być to spowodowane z linką hamulcową ? a może czymś innym proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Czarodziejskiej kuli nikt nie ma Co to za hamulec? Jaki skok klamki? Tarcze nie są tłuste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Nawet nie wiadomo czy to w ogóle tarcze Linka hamulcowa i pancerz to pierwsze co się sprawdza - czy pracuje i odbija równo. Klocki się równo zaciskają na tarczy/obręczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orson1 Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Ile ważysz? Jak masz zwykle tarczowe hamulce to zapomnij o hamowaniu. Sam miałem ten problem zmieniłem na hydraulika i rower staje dęba. Wysłane z mojego Apollo Lite przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Ile ważysz? Jak masz zwykle tarczowe hamulce to zapomnij o hamowaniu. Sam miałem ten problem zmieniłem na hydraulika i rower staje dęba. Większej głupoty w życiu nie słyszałem. Mechaniczne hamulce mogą być nawet mocniejsze od niskiej klasy hydrauliki. Przesiadka z chińskiego hamulca na coś renomowanego zawsze daję inne spojrzenie na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo2009 Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Autor tematu nie podjął. tylnim hamulcem Piszemy z tylnym hamulcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.