GreatAnubis Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Witam, szukałem w necie i niestety odpowiedzi nie znalazłem. Bardzo byłbym wdzięczny za informację czy można pod licznik podpiąć czujniki HR i Kadencji innych producentów niż Garmin? z góry dzięki za info pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Można z sigmą i z czujnikami innych firmy ant+ działa bezproblemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreatAnubis Napisano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Świetnie Dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Podepnę się bo mam podobne pytanie do użytkowników: jaka jest dokładność Edge 520 na postawie gps w stosunku do zamontowanego czujnika prędkości? Jaka jest dokładność gps i w jakim stopniu odbiega od standardowego czujnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Jaka jest dokładność gps i w jakim stopniu odbiega od standardowego czujnika? Jak dla mnie 1:1 wcześniej miałem gsc-10 prędkości były identyczne jak na samym gpsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 A jak to wygląda w zalesionym terenie? Gubi czasem fixa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Gubi czasem fixa? Mi na gps+glonass nigdy nie zgubił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreatAnubis Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Gubi czasem fixa? Gubić zdaje się nie gubić. Jednak punkty zapisu nie są tak gęste jak w przypadku korzystania z telefonu i apki np. Stravy - bo z niej korzystam i do niej sychroznizuję.Tu znajdziesz zapis z mojego Egde'a. https://www.strava.com/activities/917977528Dla porównania z telefonu/apki: https://www.strava.com/activities/929212371 Na zbliżeniach widać dokładnie co i jak. Nie jest to wg mnie jakiś problem. Jestem zadowolony z Edge'a, żeby nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Jednak punkty zapisu nie są tak gęste jak w przypadku korzystania z telefonu i apki np. Bo masz ustawione na garminie zapisywanie oszczędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreatAnubis Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Hmmm. Znaczy takie jest domyślne. Ja niczego nie zmieniłem. Muszę poszukać gdzie to Dzięki za cynk. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Wielkie dzięki za porady. Powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz. Czy istnieje możliwość analizy tego samego przejazdu (pod kątem dokładności zapisu) na podstawie czujnika i zapisu gps? Nie wiem czy piszę zrozumiale. Chodzi mi o odczytanie z zapisu jednego przejazdu długości trasy wg gps oraz osobno wg czujnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.