MikeSkywalker Napisano 13 Marca 2017 Napisano 13 Marca 2017 Do sprzedania mam miejskiego singla - Charge Plug 2. Rama w rozmiarze L - 56cm (ja mam 180cm wzrostu, na wyższą osobę też będzie pasować). Rama i widelec stalowe. Przełożenie 42x16, nowy wolnobieg Dicta, łańcuch z półogniw. Piasta flip-flop także można używać z wolnobiegiem albo jako ostre koło. Hamulce Tektro, klamki przełajowe. Kierownica "bycze rogi" Selcof 42. Koszyk na bidon przykręcany na obejmę. Opony Charge Coaster 700x32C. Rower w stanie bardzo dobrym, koła były centrowane jesienią, w zimie nie był używany. Osprzęt poza kokpitem seryjny. Możliwość sprzedania z kierownicą szosową - "barankiem" i klamkami szosowymi - dodatkowe zdjęcia prześlę zainteresowanym. Rower sprzedawany bez licznika, lampki mogę dać gratis. Możliwość wykonania dodatkowych zdjęć. Wysyłka pocztą/kurierem do uzgodnienia. Rower do obejrzenia i przymierzenia w Rzeszowie/okolicy. Cena 1200 zł
Root Admin Mieciu Napisano 14 Marca 2017 Root Admin Napisano 14 Marca 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.