MikeSkywalker Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Do sprzedania mam miejskiego singla - Charge Plug 2. Rama w rozmiarze L - 56cm (ja mam 180cm wzrostu, na wyższą osobę też będzie pasować). Rama i widelec stalowe. Przełożenie 42x16, nowy wolnobieg Dicta, łańcuch z półogniw. Piasta flip-flop także można używać z wolnobiegiem albo jako ostre koło. Hamulce Tektro, klamki przełajowe. Kierownica "bycze rogi" Selcof 42. Koszyk na bidon przykręcany na obejmę. Opony Charge Coaster 700x32C. Rower w stanie bardzo dobrym, koła były centrowane jesienią, w zimie nie był używany. Osprzęt poza kokpitem seryjny. Możliwość sprzedania z kierownicą szosową - "barankiem" i klamkami szosowymi - dodatkowe zdjęcia prześlę zainteresowanym. Rower sprzedawany bez licznika, lampki mogę dać gratis. Możliwość wykonania dodatkowych zdjęć. Wysyłka pocztą/kurierem do uzgodnienia. Rower do obejrzenia i przymierzenia w Rzeszowie/okolicy. Cena 1200 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 14 Marca 2017 Root Admin Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.