Skocz do zawartości

[zabeczpieczenie] Ulock OnGuard Kryptonite

Shcott

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, 

Wiem, że sprawa poruszana już milion razy i sorry, że zakładam milion pierwszy temat ale przeczytałem już tyle, że wiem jeszcze mniej niż wcześniej. Chciałem kupić jakieś zabezpieczenie ulock wydaje mi się najrozsądniejszym rozwiazaniem normalnie rower trzymam w garażu więc będe zostawiał go tylko pod sklepem ewentualnie od czasu do czasu gdzieś na 4-5h. Wcześniej byłem pewny, że kupię Kryptonite Keeper później odkryłem jeszcze OnGuard i teraz nie wiem co wybrac myślałem o Keeper 12 tylko nie wiem czy wersja LS czy STD bo nie bardzo wiem czym się różnią. Myślałem też o OnGuard 8155 ale niewiele o tym jest. Chce wydać poniżej 100 zł te są po ok. 60-80 ale nie wiem czy w takim razie skoro wszyscy piszą, że te wersje to strata pieniędzy to nie lepiej kupić jakiegoś najtańszego ulocka za 20 pln żeby tylko odstraszał. Ewentualnie zobaczyłem jeszcze coś takiego ale nie wiem czy to warte uwagi i wygląda na trochę krótkie. Będę wdzięczny za podpowiedź.http://allegro.pl/zapiecie-segmentowe-fuxon-promo-wys-0zl-i6653654151.html

Tylko co będzie lepsze kryptonide keeper 12 czy OnGuard 5816 lub 8155 bo te są w moim zasięgu cenowym. Osobiście skłaniam się raczej ku kryptonite ale słyszałem, że te tanie mają kiepskie zamki. 

Zakupiłem rower o wartości ok 1300zł. Aby go utrzymać chciałbym kupić u-locka ONGUARD.

Mam 2 typy. Brute LS 8000 lub Pitbull 8005. Który lepszy ? Ceny podobne (ok 10% wartości roweru) i w takim przedziale szukam zabezpieczenia. Może coś innego godne polecenia ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...