Gość Napisano 13 Marca 2017 Napisano 13 Marca 2017 Cześć. Jestem w posiadaniu roweru FAT-BIKE Mercedesa Benza. Ile może być Oczywiście jak widać na zdj jest elektryczny. Mam do niego 2 komplety kluczyków, ładowarkę. Ponadto ma światła, klakson oraz alarm Nie widze możliwości edytowania postu: chodzi o wartość roweru Cytuj
gtb Napisano 13 Marca 2017 Napisano 13 Marca 2017 Z tego taki Mercedes Benz jak z Uaza Range Rover , toż to jakiś chiński twór z napisami Mercedesa - wartość na poziomie marketowych fatbików . Radosna twórczość autora tego projektu w oznaczeniu modelu nie zna granic - ML500 , no i pierwszy raz widzę aby podrabiać SR XCM Cytuj
Artwro Napisano 13 Marca 2017 Napisano 13 Marca 2017 (edytowane) Podobny wynalazek widziałem w salonie BMW.Rower który mógł kosztować 2500(żaden znawca i tak by tyle za niego nie dał) miał poza logiem BMW i jakimiś tam znaczkami cenę 6000 zł.Jak przychodzisz po beemkę od 100 tysi wzwyż dorzucają taki rower za sześć koła i wszyscy są zadowoleni.Jako że elektryczny może tak od 3000 zacznij,jeśli chcesz sprzedać. Edytowane 13 Marca 2017 przez Artwro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi