Skocz do zawartości

[komplet] Scott 2016

Evanios

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Znalazłem taki oto komplet Scotta w tym sklepie i tera moje pytanie jest takie... Czy to jest oryginalne, czy podróbka, bo coś tanio się cenią... http://www.odzieżrowerowa.pl/p_1167_profesjonalne_stroje_kolarskie_2016_scott_tanie_odziez_rowerowa_meskie_ss_spodenki_rowerowe_sliniaczek_zestaw_czarny_zolty

Rozkminianie nad tym czy to oryginał czy nie to raczej drugorzędna sprawa , przede wszystkim sam sklep jest mocno wątpliwy - na stronie brak jakichkolwiek danych odnośnie firmy , adresu , nr telefonu tylko mail (też dość dziwny). Zerknij też na regulamin i zastosowaną tam polszczyznę . Jak dla mnie to jakiś wałek.

ześć! Znalazłem taki oto komplet Scotta w tym sklepie i tera moje pytanie jest takie... Czy to jest oryginalne, czy podróbka, bo coś tanio się cenią... profesjonalne stroje kolarskie / 2016 Scott tanie odzież rowerowa męskie SS + spodenki rowerowe Śliniaczek Zestaw czarny Żółty

Takich anglojęzycznych sklepów jest sporo - oferujących niezłe rzeczy za pół ceny. Tylko to wszystko lipa jest. A teraz, jak widać, próbują wejść do Polski, tyle, że polski trudna język...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...