Gość Mario Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 czesc, szukam roweru mocnego który wytrzyma moja wage,mam 192cm wzrostu i waze 145kg...czy wogóle jest jakis rower dla mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinScK Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Ja z 140kg startowałem na rockrider 540 i na razie daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek040982 Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Po pierwsze popraw temat bo zaraz trafi do kosza (klamry) . Po drugie napisz do czego chcesz ten rower . Gdzie chcesz jeździć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Marca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 @up, w dziale dla niezarejestrowanych nie trzeba nawiasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Mario
czesc, szukam roweru mocnego który wytrzyma moja wage,mam 192cm wzrostu i waze 145kg...czy wogóle jest jakis rower dla mnie?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.