tomek040982 Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Witajcie. Testował ktoś spodenki od Mai Włoszczowskiej? Konkretnie chodzi mi o te spodenki https://questsport.pl/p68-warrior-spodenki-kod-qwr0084.htm . To kim jest Maja to wiecie i wydaje mi się że taka osoba wie co dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P_olo86 Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Maja jest zawodowcem, zawodowy zawodnik raczej ma mało do powiedzenia w czym i na czym jeździ. Jeździ w tym co daje sponsor, marketing to podstawa zawodowstwa. Nie twierdzę że te spodenki są kiepskie tylko sama Maja zapewne nie miała wiele do powiedzenia przy ich wyborze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radetzky Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 To jej rodzinna firma więc co miałaby powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek040982 Napisano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Nie do końca się zgodzę . Na pewno nie jest tak że sponsor coś daje i Ona to bierze . Sponsor może mieć coś do powiedzenia w sprawie reklamy na stroju. To w czym jeździ to już raczej sprawa samej zawodniczki . Nie wyobrażam sobie żeby taką gwiazda zakładała strój w którym źle się czuje. Jeżeli chodzi o te stroje które Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P_olo86 Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 A co wtedy gdy sponsor jest producentem strojów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 13 Marca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Moja rada; kupuj ciuchy które mają dobre opinie wśród użytkowników. Nie takie w których jeżdżą prosi. Lepiej na tym wyjdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek040982 Napisano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 sznib fajna rada . Jak myślisz w jakim celu jest moje pytanie tu na forum ? Nie chcę się sugerować tym że Włoszczowska ma tą firmę , tylko właśnie szukam opinii normalnych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.