leos4815 Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Cześć, chciałem przerzucić się na dojazdy rowerem na uczelnie i zastanawiam się nad wyborem zabezpieczenia. Mój wydział znajduję się poza centrum, w miarę spokojnym miejscu gdzie w sumie nie kręcą się żadne przypadkowe osoby tylko pracownicy + studenci, ale jak będę zostawiać rower regularnie to nigdy nie wiadomo i na stojaki skierowane są kamery. Zastanawiałem się nad łańcuchem albo kombinacją ulock + jakaś linka na przednie koło, chciałbym wydać max. 200zł. Zastanawiałem się też nad kupieniem roweru konkretnie pod dojazdy na uczelnie ale wolałbym tego uniknąć i kupić po prostu wystarczające zabezpieczenie. W załączniku wrzucam foto roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziksoltys Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Najlepsze rozwiązanie kupić grata na dojazdy . A jak chcesz tym dojeżdżać to kup dobrego unlocka im grubszy pręt tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 @leos4815 z takich lepszych mogę polecić: Kryptonite evolution 4 STD, Kryptonite evolution chain wersja 90 cm, AXA Łańcuch Newton Promoto 4, ONGUARD Brute LS 8000 + linka akita, axa cherto compact Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.