fatalwalker Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Hej, Czy ma może ktoś namiary na jakąś osobę z forum zajmującą się serwisowaniem amortyzatorów? Wcześniej słałem zawsze do gościa z Krakowa, a nie mogę znaleźć namiarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Jesteś z Otwocka? Możesz zajrzeć do Auto Kowalczyk w Józefowie, wiem że serwisują amortyzatory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fatalwalker Napisano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Wolałbym do nich nie Mam do zrobienia Rebę oraz Fox Brain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Serwisbajka. Wichu workshop. Wrocław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Wolałbym do nich nie Mam do zrobienia Rebę oraz Fox Brain. Masz jakieś złe doświadczenia? Ja uważam że jest to najlepszy serwis/ sklep w całej okolicy, praktycznie bez konkurencji No to tuż obok masz serwis: Falenica, Michalinki 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchar69 Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Jak w grę wchodzi wysyłka to Wichu workshop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.