Haitz Napisano 11 Marca 2017 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 (edytowane) Witam. Dzisiaj napompowałem sobie amortyzator, a on po mimo tego że miał nawet 100psi(wg manometru) to zachowywał się jakby nie miał go w ogóle(tzn ugina się jaky w ogóle nie miał powietrza). Co to może być? Widelec to durolux RC2 z 2013. Edit: teraz zauważyłem że jak odkręcę amortyzator od dołu, napompuje go, to po kilkunastu minutach ze 100psi robi się 0 Jednak nie schodzi(jakieś zwidy miałem) Edytowane 11 Marca 2017 przez Haitz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 11 Marca 2017 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 To trzyma się powietrze czy schodzi?? Wymień sobie fabryczna uszczelkę na oring 22x5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haitz Napisano 11 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Powietrze się trzyma manometr pokazuje że jest normalne ciśnienie, a mimo to amor zachowuje się jakby komora była pusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haitz Napisano 12 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Dobra nieaktualne. Okazało się że tłoczek się zaciął w komorze i musiałem go popukać lekko żeby się ruszył. Do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi