L1seQ Napisano 11 Marca 2017 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Witam mam taki problem wczoraj założyłem nowe klocki żywiczne do moich hamulców br-m445, klocki ocierają o tarczę przez co nie da się jechać.Proszę o pomoc ponieważ nie jestem znawcą w tych tematach. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 11 Marca 2017 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Rozepchnij tłoczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L1seQ Napisano 11 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 próbowałem ale one wracają na swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 11 Marca 2017 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Powitoł Z dwóch stron trą? Spróbuj rozgiąć trochę sprężynkę, u mnie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 11 Marca 2017 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Jak wracają to może być za dużo płynu w układzie , w co wątpię jeśli tam nie grzebałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi