widawa Napisano 11 Marca 2017 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Cześć. Jeździł już ktoś , jakie warunki są ? Dużo błotka czy powoli już się klaruje ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Odpowiedzi brak chyba z litości bo mamy chłopie marzec a nie maj. I Beskidy czyli gdzie konkretnie bo w Myślenicach jest spoko ale wysoko w Żywieckim wczoraj trochę podsypało i generalnie sporo śniegu jest. Dzisiaj "dowali" pewnie solidnie więc oczekiwane przez Cibie warunki to przy dobrych wiatrach miesiąc czasu. No na Skrzycznem trochę mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furionik Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Cześć. Jeździł już ktoś , jakie warunki są ? Dużo błotka czy powoli już się klaruje ? Pozdrawiam Zerknij choćby tutaj. http://www.e-gory.com/kamery.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KBS Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Tydzień temu jeździłem na Beskidzie Małym (BB) i bylo bardzo ładnie. Teraz leje i zapewne jest sporo błotka. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwozdziu325 Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Gdzie byłeś konkretnie i jak to wygląda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KBS Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Okolice Chrobaczej i Gaikow. Śniegu już nie ma, względnie sucho. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widawa Napisano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 w weekend możesz śmiało uderzać w Beskid Mały, błoto będzie miejscami tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.