telik87 Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Witam, znacie może fajne strony, gdzie można zamówić łańcuszek z rowerem? Oczywiście zapytałem wujka google i jest parę takich, ale żaden z nich nie przypadł mi do gustu. Może ktoś z Was nosi taki łańcuszek i zna fajne strony? Byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witboj Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 A nie łatwiej kupić rower z łańcuszkiem ;-) https://bizuteria-eshop.pl/19337-srebrny-naszyjnik-925-dokladnie-wycinany-wisiorek-rower.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telik87 Napisano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Widziałem tą stronkę. Chciałbym, żeby rower wisiał prosto, a nie krzywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duratec Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Mogę pomóc. Gdzieś miałem jeszcze szosę, którą dałem do kluczyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.