marcin_ostrów Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Nie znasz dnia ani godziny...jak najbardziej popieram komentarz pod linkiem , wypadek Pomyśleć że to całkiem blisko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Ja również popieram ten komentarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matti448 Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Przez takich kierowców normalnie strach wyjeżdżać na ulicę. I co z tego, że jedziesz przepisowo, jak ktoś cię przejedzie lub tylko potrąci i ucieknie. on pójdzie na 12 lat, ale ty już nigdy nie wstaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkv Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Popieram ja się też coraz bardziej boje , jakiś wariatów , co maja Cie daleko w nosie i na centymetry mijają . Zapewne temu sie nie chciało włączyć kierunkowskazu i ominąć rowerzystkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 i dlatego jeżdże z lusterkiem raz na pewno mi uratowało życie a kilka razy ochroniło przed kalectwem kontrolujcie swoje plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkv Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Tak lusterko to idealny pomysł , nawet kiedyś myślałem o nim no ale z powodu no (głupio powiedzieć) wyglądu nie kupiłem może kiedyś . No ale jak słyszę jakiegoś wariata , to od razu jak najdalej zjeżdżam w bok żeby mi czasem nie przygrzał lusterkiem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 [*] Dlatego ja potępiam jazdę na rowerze z odtwarzaczem mp3 "na uszach"... Powinniśmy mieć ciągły kontakt ze światem... ech... w Polsce jest za mało ścieżek rowerowych i są za małe pobocza przy trasach przelotowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkv Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Tak jest , ja juz nie jeżdżę z mp3, a jeśli jeżdżę to strasznie rzadko . No po prostu trzeba mieć sie na baczności !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody600v Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 No!! przyznam mi się zdarza jeździć z mp na uszach ,ale z 1 słuchawką w prawym uchu , żebym z lewj słyszłą nadjeżdżające auta. Po Pozniu tak strasznie się nie jeździ, ale miałem parę scyscji z pajacami co kirunków nie włączają...ale bali się wysiąść hehe "bo ja wylewny jestem..." pozdro !!!! Uważać na siebie i odblaski stosować - wujek dobra rada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 ja smigam bez lusterka, ale do tyłu obracam sie dość często, a jak słysze ze cos sie zbliża z tyłu to przeważnie sie zsuwam na bok, no chyba ze nic z przeciwka nie jedzie, a najbardziej to mnie nerwuje, jak jedzie auto z przeciwka i ktos mnie wyprzedza i wciska sie na centymetry :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.