Kiersztor Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Zastanawiam się nad startem w Tour de Pologne Amatorów 2017. Poczytałem trochę opinii osób, które startowały w latach ubiegłych i mój zapał ....osłabł. Podzielcie się swoimi doświadczeniami z tej imprezy, czy faktycznie organizacja jest na miernym poziomie i czy warto się wybrać. Wiadomo hasło TdP elektryzuje, ale czy nie jest to przerost formy nad treścią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Kilka lat temu jechałem w Jeleniej Górze i Bukowinie... Jelenia jeszcze nawet mogła być... W Bukowinie było średnio, za dużo ludzi, nie podoba mi się owczy pęd.... W zeszłym roku jechałem wyścig szosowy u Langa nad morzem koło Żarnowca, i wydawało mi się że jest przyjemniej, Tatra Road Race , 60 km, podobało mi się... Nie ścigam się, jadę po prostu, spotykam znajomych i się męczę głównie sam.... Nie lubię dużego spędu kolarzy, bo z braku formy nie mam szans jechać z tymi mocnymi, a średni czy słabsi mają czasem niebezpieczne zachowania, i wolę jechać w malutkich grupkach albo samemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.