Kiersztor Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Czy znacie jakieś strome podjazdy w okolicy Olsztyna (warm.-maz.) przekraczające 10% nachylenia (im więcej tym lepiej), albo podjazdy o mniejszym nachyleniu (ale za to dłuższe), na których można potrenować na szosie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SySy1912 Napisano 11 Marca 2017 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Proponuję z tematem uderzyć do chłopaków z Olsztyńskie ustawki szosowe (znajdziesz na fejsie) myślę że mają większe rozeznanie w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LauraBez Napisano 25 Maja 2017 Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Słyszałam, że w okolicach Łękuka Małego znajdują się takie tereny. Znajomi polecali ośrodek - Folwark Łękuk, gdzie wypożyczali rowery i tam też otrzymali mapy ciekawych tras. Sama mam zamiar się wybrać w tym roku, mam nadzieję,że się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.