Ipla Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Witam wszystkich co się pofatygowali wejść i doradzić Takie pytanko, czy ten zestaw będzie współgrał? Ogólnie nie widzę żadnych przeciwwskazań ale jednak pytam by się upewnić kaseta CS-HG51 11-32T łańcuch CN-HG71 tarcze korby FC 530 44z FC 530 32z FC 530 22z Nie wstawiam linków bo wiadomo alle... Jeśli jakieś inne propozycje grupy deore pisać śmiało. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Będzie chodzić , ale do łańcucha warto dopłacić bo głównie od niego zależy żywotność napędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziksoltys Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 shimano nie ma dobrej opinii jeżeli chodzi o łańcuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 @@Ychu, To jaki polecałbyś łańcuch do tego zestawu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yassey Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Polecam Ci KMC X8, reszta numerków z nazwy to już wedle uznania - większa liczba = lepsza powłoka antykorozyjna. Po ponad 2000km przełożyłem go do innego roweru z zajechanym napędem. Po zimie i dodatkowych kilkuset kilometrach nadal ma się całkiem dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Kmc są całkiem spoko ale u mnie na przykład chodzi dość głośno , mój napęd to kmc x9.93 , deore m592 i hg300-9. Jednak mimo to myślę że spoko łańcuch. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.