alpacino13 Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Wie ktoś może gdzie w Warszawie jest sklep mający w asortymencie buty SPD SL? Zależy mi przede wszystkim na przymierzeniu butów Shimano (gł. RP3). Szukałem w necie na stronach sklepów, ale nic nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 W każdym dobrym sklepie mającym obuwie szosowe a takich jest sporo w Warszawie SPD SL to nie obuwie tylko rodzaj pedałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alpacino13 Napisano 7 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Możesz podać jakiś konkretny sklep? Przeglądałem strony kilku sklepów i w żadnym nie znalazłem info na stronie, że mają Shimano na stanie w stacjonarnym sklepie. Nawet air bike, który ma sporo butów tych akurat nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Przeciez airbike ma w ofercie 83 buty szosowe, w tym 4 Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubo1313 Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 W każdym dobrym sklepie mającym obuwie szosowe a takich jest sporo w Warszawie SPD SL to nie obuwie tylko rodzaj pedałów "SPD SL to nie obuwie tylko rodzaj pedałów" To się chyba nigdy nie skończy ;-( Kurcze, czy kiedyś ludziska zaakceptują, że spd to jeden z rodzajów zatrzasków, czy to raczej zostanie jak "adidasy" synonimem butów sportowych? ;-) Pozdrawiam Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 spd to jeden z rodzajów zatrzasków, Jakiś problem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubo1313 Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 "SPD SL to nie obuwie tylko rodzaj pedałów" To się chyba nigdy nie skończy ;-( Kurcze, czy kiedyś ludziska zaakceptują, że spd to jeden z rodzajów zatrzasków, czy to raczej zostanie jak "adidasy" synonimem butów sportowych? ;-) Pozdrawiam Witek venom2000 - przecież absolutnie nie do Ciebie - chwała, że ciągle są osoby które spokojnie wyjaśniają, że spd-sl to nie buty ;-) Ja Cię tylko zacytowałem i uwaga o "niechęci do wiedzy" absolutnie nie do Ciebie! Pozdrawiam Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alpacino13 Napisano 9 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Według danych na stronie Airbike nie ma w żadnym sklepie butów w rozmiarze 43, który prawdopodobnie byłby dla mnie dobry. Jest tylko jeden model w rozmiarze 44. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 http://sklep.airbike.pl/308-Buty-szosowe#/rozmiar-43 Pokazuje, że jest 36 par w Twoim rozmiarze do przymiarki w sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alpacino13 Napisano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Racja, ale marki Shimano jest 1 model w rozmiarze 44, 43 nie ma żadnego niestety. Jak czegoś nie kupie w weekend to się wybiorę do nich i tak, może na stronce są złe dane ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.