Skocz do zawartości

[kask] Kask MET Rivale opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam zamiar kupić ten kask bo wyprzedaje się kolekcja 2016 i można dorwać go taniej...

Jednak mam pytanie czy ktoś używa ten kask bo nie mam możliwości przymiarki i zastanawiam się jak jest z dopasowaniem i ogólnie jakie są opnie.

Mam dość dużą głowę obwód 60cm i nie każdy kask dobrze mi leży. Zależy mi żeby skorupa nie była zbyt płytka bo mam dość wyskie czoło i płytkie kaski mi nie leżą :)

Ewentualnie jakie macie doświadczenia z kaskami firmy MET?

Posiadam kask tej marki i jestem bardzo zadowolony, jednak moja opinia nie jest jakoś wiążąca, bo nie mam specjalnego doświadczenia w tej materii ;)

Myślę, że jednak najlepiej przymierzyć lub ewentualnie zakupić z możliwością zwrotu gdy się okazało, że nie leży.........

Zawierając umowę na odległość z podmiotem prowadzącym działalnośc gospodarczą, możesz dokonać zwrotu w ciągu 14 dni bez podania przyczyny. Koszt przesłki lezy po stronie odsyłającej. Zatem, jak sprzedawca na allegro sprzedaje jako fima, to możesz zwróić towar w ciągu 14 dni - towar nie może być używany - jedynie sprawdzont - tak jak w staconarnym sklepie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...