Altair144 Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Witam, mój pierwszy post na tym forum także proszę o wyrozumiałość w kwestii otagowania. Przejdźmy do rzeczy. Mam Marzocchi AM SL 2 z 40mm regulacją skoku. Komora ATA oraz tłumik TST2. Na stronie marzocchi.com znalazłem All Mountain SL1, jest bardzo podobny do mojego amortyzatora jednak posiada tłumik TST5. Moje pytanie brzmi czy do swojego amortyzatora mam wlać taką samą ilość oleju jak to SL1 ? Może ktoś ma taki amortyzator i podzieliłby się informacją o ilości oleju ? Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonika Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Na stronie podane są raczej ilości do dolnych lag. Tłumik zalewasz tak żeby zawór kompresji był przykryty olejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdaskoKross Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Osobiście leję po 100 ml jakoś. A jak amortyzator nie dobija to odlewam odrobinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi