kaitracid Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 na początku chciałem sie przywitac z wszystkimi forumowiczami jako że to mój pierwszy post na tym forum i przechodze do rzeczy a mianowicie posiadam sign'a fr2 z tym amortyzatorem i od jakiegos czasu słychać jakby trzaskanie-ocieranie,słyszalne to jest nawet gdy rower prowadze luzem po nierównościach, może ktos miał podobne objawy w tym amortyzatorze , z góry dziekuje za wszystkie podpowiedzi
Habibek Napisano 27 Września 2006 Napisano 27 Września 2006 posmaruj uszczelnienia wpierw albo najzwyczajniej polej jakąś oliwką. jeśli to nie pomoże to znaczy, że problem nie jest wynikiem zwykłego tarcia. słyszysz coś w rodzaju podmuchu przy ugięciu amora? regulacje działają? Pozdr.
kaitracid Napisano 27 Września 2006 Autor Napisano 27 Września 2006 amortyzator i wszystkie regulacje działaja sprawnie , po dzisiejszej jeździe jednak na 99% jestem przekonany że to gdzieś w okolicy sterów, musze zastosowac porady z innego topic'a aby to sprawdzić , myslałem że może jakiś luz na goleniach albo cos w tym stylu i stąd ten dziwny dzwiek
Jarek90 Napisano 2 Października 2006 Napisano 2 Października 2006 witam all mam problem z amortyzatorem z przodu!! gdy jade po wybojach, skacze, podzucam na przednie kolo to on strzeal niewiem co sie stało prosze o szybą odpowiedz z gory dzieki pozdrawiam jarek90
cookiesrulez Napisano 2 Października 2006 Napisano 2 Października 2006 Jarek90, czy ty na pewno masz Pike'a? :glare:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.