Skocz do zawartości

[1000-1500] rower na greenvelo

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że nie czytałem większości tematów tutaj, może gdzieś była odpowiedź, ale wolę jak ktoś mi wprost napisz (wybaczcie)

Jestem zupełnie zielony jeśli chodzi o marki, sprzęt itp. choć jeżdżę na swoim starym góralu rowerze już od 10 lat. W tym roku chciałbym wyruszyć na greenvelo, całej trasy pewnie nie dam rady przejechać, ale chciałbym chociaż spróbować. I w tym miejscu pojawia się pytanie: jaki rower możecie mi polecić na tę trasę w przedziale 1000-1500, przedział trochę mały, ale może coś się znajdzie. Lat 20, 176cm, 70kg

Z góry dzięki za odpowiedź

Akurat do 1500zł wybór trudny nie jest. Właściwie to ograniczony do kilku modeli o których na tym forum było mówione milion razy, toteż nie powinno być to dla Ciebie dużym problemem. Kiedy je znajdziesz wkleisz linki z allegro, możesz ewentualnie o coś zapytać, ale bez przesady... Że przyznajesz się że nie czytałeś tematów i oczekujesz wprost odpowiedzi. Tobie się nie chce a komuś innemu ma się chcieć szukać? Litości...

• 3 miesiące temu...

Tutaj masz artykuł, który może Ci pomóc w doborze roweru https://www.rowerem.bikeria.eu/green-velo-elblag-chelm-1200km-w-11-dni/. Ja tą trasę przejechałem właśnie rowerem za 1500zł, więc i ty możesz. Trasa Green Velo cechuje się sporym zróżnicowaniem terenu, więc dobrze także abyś wiedział na co zwrócić szczególna uwagę, aby podróż była przyjemnością, a nie "karą" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...