b0gu Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Hej, przeglądnąłem ten temat na 2 lat wstecz i nic nie znalazłem, a jestem całkiem fanem czeskich wycieczek, które organizuję kilka razy w roku.Czy jest tu ktoś z czeskimi doświadczeniami? Chętnie wymieniłbym się śladami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejw_cz Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Ahoj, ja mieszkam w Czechach, ale zadnych sladow nie mam Ale chetnie pomoge moze w inny sposob, jesli bede w stanie. Pozdrawiam David Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emremigiusz Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zajrzyj tu,dwa lata temu przejechałem na jednej wyprawie Czechy w poprzek dwa razy. http://rowerpraktycznieturystycznie.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0gu Napisano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Wybieram się niebawem do Czeskiej Szwajcarii. O ile część trasy jest mi dobrze znana, tak chciałbym dowiedzieć się gdzie warto tam pojeździć (odcinki między miejscowościami). Emremigiusz, fajna wycieczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emremigiusz Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Możemy kiedyś się skrzyknąć i pocisnąć do Czech,przez ostatnie parę lat trochę zwiedziłem okolice Jesenika. Na pewno jeszcze nie raz odwiedzę ten kraj,mam paru znajomych którzy też lubią jeździć do Czech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0gu Napisano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 też jeździłem w tych okolicach pewnie, że można i też to robię ze znajomymi. można by uzbierać mikropeleton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.