b0gu Napisano 5 Marca 2017 Napisano 5 Marca 2017 Hej, przeglądnąłem ten temat na 2 lat wstecz i nic nie znalazłem, a jestem całkiem fanem czeskich wycieczek, które organizuję kilka razy w roku.Czy jest tu ktoś z czeskimi doświadczeniami? Chętnie wymieniłbym się śladami
dejw_cz Napisano 5 Marca 2017 Napisano 5 Marca 2017 Ahoj, ja mieszkam w Czechach, ale zadnych sladow nie mam Ale chetnie pomoge moze w inny sposob, jesli bede w stanie. Pozdrawiam David
emremigiusz Napisano 5 Marca 2017 Napisano 5 Marca 2017 Zajrzyj tu,dwa lata temu przejechałem na jednej wyprawie Czechy w poprzek dwa razy. http://rowerpraktycznieturystycznie.blogspot.com/
b0gu Napisano 5 Marca 2017 Autor Napisano 5 Marca 2017 Wybieram się niebawem do Czeskiej Szwajcarii. O ile część trasy jest mi dobrze znana, tak chciałbym dowiedzieć się gdzie warto tam pojeździć (odcinki między miejscowościami). Emremigiusz, fajna wycieczka
emremigiusz Napisano 5 Marca 2017 Napisano 5 Marca 2017 Możemy kiedyś się skrzyknąć i pocisnąć do Czech,przez ostatnie parę lat trochę zwiedziłem okolice Jesenika. Na pewno jeszcze nie raz odwiedzę ten kraj,mam paru znajomych którzy też lubią jeździć do Czech.
b0gu Napisano 5 Marca 2017 Autor Napisano 5 Marca 2017 też jeździłem w tych okolicach pewnie, że można i też to robię ze znajomymi. można by uzbierać mikropeleton
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.