NikolaK Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Witam serdecznie. Planuje wyjazd na Borholm w Maju, na 3-5 dni. Wyjazd (wypływ) z Kolobrzegu na promie. A dalej objazd wyspy, z noclegiem w namiocie. Jeżeli będzie padało mocno, to można się schować w hostel, czy cos w tym rodzaju, co znajdziemy po drodze. Ja lubię gotować sobie jedzenie i napoje (kawa, herbata) sam, ale nie mam nic i przeciwko restauracjami. Średnio robię koło 80km dzienne, ale to tez nie jest koniecznie, jeżeli się jedzie z kimś. Prom kosztuje 140zl od osoby + 25 za rower, i to w jedna stronę. Osoby zainteresowane wyjazdem musza mieć swój namiot (mój jest tylko dla mnie), śpiwór i karimatę. Naczynia, garnki, kuchenkę, narzędzia i inny sprzęt możemy rozdzielić, ze by nie nosić zbyt dużo niepotrzebnych rzeczy. Zapraszam wszystkich zainteresowanych na wspólny wyjazd. Dołączę i kilka zdjęć z innych wypraw, dla ilustracji i żeby zmotywować chętnych. Dziękuje. Nikola K. [sharedmedia=garage:vehicles:7893] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi