nicponeq Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Wzrost 174 ; noga 78 ; ręce krótkie Dla mnie rozmiar to 17" i na takiej jeździłem/ accent 45. Tu natomiast dojdą większe kola 18 cali w cube to 45 ale 16 to tylko 402 różnice w długości górnej ramy są bardzo nie duże między 16a18 ... I co wybrać lepiej mniej czy ciut więcej ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 A porównywałeś długość górnej rury do swojego starego Accenta? Cube'y są ogólnie krótkie i moim zdaniem lepiej weź większy, czyli 18'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parooweu Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Mam prawie takie same wymiary jak Ty, i Attention 2014 na ramie 16" ma idealny rozmiar (wszystkie odległości bezpieczne). Chyba że chcesz dłuższą ramę, wtedy bierz 18", bo Cube'y są rzeczywiście dość krótkie - ale i tak polecam pojeździć i sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponeq Napisano 9 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Wziąlem 18 cali , 16 cali to byla by lekka przesada niczym dzieciak nie na rowerze jak przyjdzie to zrobie przymiarke i sie okaze czy to dobra decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponeq Napisano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 ziomy moge uciać sztyce bo nie wchodzi głebiej a musze jeszcze z centymetr obnizyc , wogole jest bardzo dluga , chyba smialo moge brac brzeszczota i jechac z koksem ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.