vucalur Napisano 3 Marca 2017 Napisano 3 Marca 2017 Jest tam zarezerwowana dla mnie fajna kurtka, ostatnia dostępna sztuka w Polsce. Niestety nie sprzedają wysyłkowo, kuriera też nie bardzo mogę podesłać, bo musiałby zapłacić a nie ma takiej usługi w firmach kurierskich.Ktoś może wybiera się do decathlonu i mógłby ją dla mnie odebrać a potem wrzucić do paczkomatu/wysłać pocztą?Oczywiście kasa wcześniej na konto.W zamian ładny uśmiech, albo: mam rozmiar większy (L), też już nigdzie niedostępny. Tak średnio pasuje, więc chciałem jeszcze przymierzyć M-kę. Jakbym zdecydował się na M-kę, to mogę L-kę odsprzedać dobroczyńcy. Tak, wiem że powinno być w dziale Inne, ale prawie nikt go nie obserwuje.Poza tym, częściowo jest to ogłoszenie sprzedaży mojej L-ki
Dziubek Napisano 3 Marca 2017 Napisano 3 Marca 2017 Jak chcesz mogę Ci odebrać kurtkę. Proponuję szczegóły na PW.
Mod Team mrmorty Napisano 8 Marca 2017 Mod Team Napisano 8 Marca 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.