Baraka Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 zdecydowałem sie na zestaw http://www.allegro.pl/item130022366_kaseta..._deore_lx_.html i zastanawiam sie jaką korbe + suport kupić i czy na wielowpust czy na kwadrat lepsze ? chodzi mi też oto żeby pasowało klasą mniej więcej do tego srama 5.0 w oko wpadło mi takie coś http://www.allegro.pl/item127382691_korba_...elowypust_.html nadaje sie? kasy na coś lepszego mam ale nie wiem czy do czegoś takiego jak ta kaseta 5.0 warto kupować lepszą korbe czy wtedy nie zjade szybciej łańcucha ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkrabek Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Powiec mi jaki ty sport uprawiasz XC DJ Itp??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baraka Napisano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2006 XC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkrabek Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Wystarczy ci kwadrat i kup za 100zl alivio bo ja mam ta korbe i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baraka Napisano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2006 "wystarczy ci na kwadrat" z tego by wynikało że na wielowpust lepsza? ta też jest za 100zł razem z suportem a suport też musze wymienić , alivio 100zł sama korba , w sumie też nad nią myślałem ale wtedy przesyłke musze płacić osobno suport osobno korba osobno, hmm może jeszcze ktoś coś doradzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 korba na wielowypust jest lepsza - grubsza oś i stabilniejsze zamocowanie korby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Putek Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Jeżeli masz kase to kup deore/deore lx holowtech na octalinka, bardzo fajne korby ja jezdzilem na korbie i suporcie lx na octalinka i bylem bardzo zadowolony, mysle ze mozna kupic za 250 zł spokojnie LX nie wiem jak z deore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkv Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Mi się dzis korba rozwaliła i chyba kupuje alivio na 48 zebów bo gdzies taka widziałem. Mysle ze taka bedzie trwalsza i nie bedzie szczelac mam nadzieje. Czasem lepiej dopłacic (ale nei przepłacic) za korbe poniewaz jest to bardzo wazna czesc . Pozdrawiam Mi się dziś korba rozwaliła i chyba kupuje alivio na 48 zębów , bo gdzieś taka widziałem. Myślę ze taka będzie trwalsza i nie będzie szczela , mam nadzieje. Czasem lepiej dopłacić (ale nie przepłacić) za korbę ponieważ jest to bardzo ważna cześć . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Tesz szukam korby i posanowilem całego na LX :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.