bazzz Napisano 2 Marca 2017 Napisano 2 Marca 2017 (edytowane) Radon pokazał nowy model w rodzinie ZR TEAM za mniej niż 1000 euro. Rower z REBĄ, taperowaną główką i osprzęcie Sram. Cena 4400zł to taniocha. Mamy nowego KRÓL-a w tej niszy. Szkoda, że Canyon całkowicie wycofał się już z modelu SL 6.9 - był znacznie droższy , ale też fajny. Cube LTD 29 ma nowocześniejszą ramę (o bajery), ale osprzętowo i cenowo daleko mu do wspomnianego Radon-a. Edytowane 2 Marca 2017 przez bazzz
Mod Team KrissDeValnor Napisano 2 Marca 2017 Mod Team Napisano 2 Marca 2017 Killer jak killer, ja się nie podniecam, bo niegładzone spawy i zwykłe ośki mnie nie przekonują - nie podają modelu piast jakby mieli coś do ukrycia ( chyba właśnie to, że wsadzają zwykłe ośki ). Przyznaję, że cena nie jest zbyt wygórowana jak na obecne standardy, ale model Race jest już droższy o 300 Euro i także jest na zwykłych ośkach, więc trzeba by dołożyć kolejne 300 Euro żeby cieszyć się z ich posiadania. Tegoroczna oferta nie powala.
Arni220 Napisano 2 Marca 2017 Napisano 2 Marca 2017 Rower tani, droga obsługa, standardy z minionej epoki, klocki koła - eeee, taki se, ta Reba ratuje sytuację.
MD11 Napisano 2 Marca 2017 Napisano 2 Marca 2017 Sztywną oś z tyłu to w tej cenie niestety chyba tylko Kross montuje, ale jej brak w amortyzatorze to już przegięcie. Swoją drogą Krossa B8 2016 można kupić za 3600, więc nie wiem, czy ten Radon to aż taka okazja.
Rekomendowane odpowiedzi