Skocz do zawartości

[KILLER cenowy 2017 w MTB 29, RADON ZR TEAM NX]

bazzz

Rekomendowane odpowiedzi

Radon pokazał nowy model w rodzinie ZR TEAM za mniej niż 1000 euro. Rower z REBĄ, taperowaną główką i osprzęcie Sram. Cena 4400zł to taniocha. Mamy nowego KRÓL-a w tej niszy. Szkoda, że Canyon całkowicie wycofał się już z modelu SL 6.9 - był znacznie droższy , ale też fajny.  Cube LTD 29 ma nowocześniejszą ramę (o bajery), ale osprzętowo i cenowo daleko mu do wspomnianego Radon-a. 

post-155197-0-96434100-1488449144_thumb.jpg

Edytowane przez bazzz

• Mod Team

Killer jak killer, ja się nie podniecam, bo niegładzone spawy i zwykłe ośki mnie nie przekonują - nie podają modelu piast jakby mieli coś do ukrycia ( chyba właśnie to, że wsadzają zwykłe ośki ).

Przyznaję, że cena nie jest zbyt wygórowana jak na obecne standardy, ale model Race jest już droższy o 300 Euro i także jest na zwykłych ośkach, więc trzeba by dołożyć kolejne 300 Euro żeby cieszyć się z ich posiadania.

Tegoroczna oferta nie powala.

Sztywną oś z tyłu to w tej cenie niestety chyba tylko Kross montuje, ale jej brak w amortyzatorze to już przegięcie. Swoją drogą Krossa B8 2016 można kupić za 3600, więc nie wiem, czy ten Radon to aż taka okazja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...