Skocz do zawartości

[szosa] [5000zł] Na dystanse ultra + trochę bezdroży

metaxy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukam szosy ew. gravela - nowe, demo lub coś o niewielkim przebiegu. Poprzednio miałem BH Zaphire 6.9 w rozmiarze MD i było spoko (9kg, mogłoby być ciut mniej). Niestety po 70 tys. km rama wzięła i pękła. Rocznie będzie robił około 30 tys. km, przez calutki rok. Rower jeździ 90% po asfaltach (bardzo różnych) + często po szutrach, brukach, totalnych zadupiach z torbą podsiodłową jak na zdjęciu (ale bez sakw). Toteż nie szukam czegoś wyścigowego, a nieco mocniejszego. Tak jak do BH będzie zamontowana do niego lemondka. Trochę waham się co do gravela, bo kilka razy do roku robię dystanse 500km+, więc nie wiem jak to się sprawdzi. Koła i tak zostaną na wyjazdy wymienione na najzwyklejsze Shimano WH-R501, bo lubią się zniszczyć na bezdrożach, więc nie mają wielkiego znaczenia. Osprzęt Shimano (preferowana 105), bo łatwiej w trasie znaleźć coś na podmiankę, a jak wyjeżdżam dookoła Polski, to nie ma mnie miesiąc. 5000zł do pewnego naciągnięcia.

Zdecydowanie przedkładam cenę + co za to dostanę nad markę i lajki pod fotkami na Insta. Pomocy, bo przerasta mnie mnogość towaru na rynku...

16903180_10212062984515596_7304084975779

post-130527-0-13917100-1488447044_thumb.jpg

• Mod Team
Napisano

PS. Pardon za dubel posta, ale najpierw założyłem temat w Giełda -> Kupię, a okazuje się, że ten dział wydaje się być odpowiedniejszy. Niestety nie widzę opcji usunięcia tamtego tematu.

Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...