surowy777 Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Cześć, Czy ktoś z Was ma doświadczenia z tegorocznym Rometem Mustang 27,5, lub innym modelem XC Rometa? Link do producenta: http://www.romet.pl/Rower,MUSTANG_275,10,707,710,14531,2017.html Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiekdurlak Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Podpinam się. Też jestem ciekaw opinii o tym rowerze.Co do innych modeli, w najnowszym "BikeBoard" jest test Mustanga 29 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Też jestem ciekaw opinii o tym rowerze. Cena dobra jak na taki osprzęt, tylko ta... krótka i garbata rama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiekdurlak Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Co z nią nie tak? Przepraszam za głupie pytanie, ale w temacie rowerów jestem zielony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Co z nią nie tak? Krótka to znaczy że ma krótką rurę górną czyli przy rozsądnej długości mostka pozycja raczej rekreacyjna, a garbata to chyba widać że rura górna ramy jest wygięta ku górze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.