tymon1313 Napisano 1 Marca 2017 Napisano 1 Marca 2017 Objeździłem cały obszar puszczy białowieskiej, również po stronie Białoruskiej. Kilka dni tam spędzonych fajnie wspominam i chciałem wybrać się z żoną na objechanie większej części Białorusi. Już trochę wiem jak tam wygląda i pomysł na objazd mam taki, że ładujemy rowery na bagażnik i objeżdżamy tereny wokół hotelu gdzie śpimy. Na początek Grodno, Nowogródek i Puszcza Nalibocka. Ktoś jeździł poza strefa bezwizową (ja "przypadkowo" wyjechałem trochę poza strefę i wiem że to zupełnie inny świat niż ten dla turystów) i ma jakieś rady? Najbardziej nurtuje mnie kilka pytań: 1. czy można przewozić rowery na bagażniku (klapa/hak) ? 2. czy turystom uda się kupić lokalną kartę sim aby mieć internet np. google maps? 3. jakieś hotele/ miejscówki gdzie można przekimać i bezpiecznie przechować na noc rowery? 4. Jak tam wygląda upierdliwość policji/ bezpieczeństwo/ kradzieże. lepiej pojechać starym gruchotem, czy spokojnie można lepsza furą?
Mod Team durnykot Napisano 1 Marca 2017 Mod Team Napisano 1 Marca 2017 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.