Fatyg Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 (edytowane) Witajcie! Jak w temacie, poszukuję dobrego materiału na rower wyprawowy. Póki co planuję trasę po Polsce, ewentualnie najlbiższych sąsiadach. Nic ekstremalnego, natomiast wolałbym kupić coś, co posłuży mi długie lata. Najbardziej widzę w tej roli któreś dziecko Rometa, gdyż mam już Orkana tej firmy i jak najbardziej jestem zadowolony. Pierwszy z brzegu, który wydaje się być całkiem dobry, to Wagant 5.0 wersja czarna z 2017 roku. Ciekaw jestem, czy ktoś z obecnych tu kolegów miał okazję wypróbowac ten rower i mógłby coś na jego temat powiedzieć. Co jest w nim najlepsze, co najgorsze, na co zwrócić uwagę etc. Co prawda z tego co widzę jego dostępność jest ograniczona, jednak do wakacji z pewnością się to zmieni. Z drugiej strony rowery z tego pułapu cenowego/jakościowego powinny z automatu być idealne do wszelkich wypraw. Jeśli macie inne, sprawdzone propozycje w zakresie cenowym do 4000 to piszcie śmiało. Już czuję ten wiatr we włosach Edytowane 1 Marca 2017 przez Fatyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi