axis Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Cześć, chcę kupić nową owijkę. Moje wymagania: względnie gruba (miękka), długa (mam szerokie dłonie i na prostym chwycie zwyczajnie lubię mieć praktycznie pod sam mostek). Nie zależy mi na masie ani wyglądzie, chociaż jakby występowała w kilku wariantach kolorystycznych, to byłoby miło. Cena - myślę, że 50-70 zł powinno wystarczyć. W zasadzie tak sobie myślę, że dobrze, gdyby nie miała kleju od spodu, a warstwę gumy czy silikonu, który zapobiegałby ślizganiu. Będę wdzięczny za propozycje :-) edit: chyba udało mi się przypadkiem znaleźć produkt spełniający założenia: Selle Italia Smootape XL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Marca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Wydaje się, że Fizik spełnia Twoje wymagania w 101% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axis Napisano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Dzięki, ale już zamówiłem Selle Italia, 200 cm i 5mm grubości. Zobaczymy jak wyjdzie w praktyce :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.