Onthor Napisano 1 Marca 2017 Napisano 1 Marca 2017 Hej, zauważyłem rysy które są dosyć głębokie wewnątrz główki ramy - ktoś mi może powiedzieć czy są one jakkolwiek groźne i skąd one się w ogóle mogły wziąć? najbardziej pokaźna
Pidzej Napisano 1 Marca 2017 Napisano 1 Marca 2017 Nic groźnego. Nie takie rzeczy można zobaczyć wewnątrz główki ramy
firefoks Napisano 1 Marca 2017 Napisano 1 Marca 2017 Nie takie rzeczy można zobaczyć wewnątrz główki ramy Czyżbyś miał na myśli fragmenty chińskich gazet w karbonowych ramach?
Pidzej Napisano 1 Marca 2017 Napisano 1 Marca 2017 Niezupełnie Miałem na myśli jakieś ogromne zadziory, bruzdy, smarki spawów a nawet pęknięcia Mowa oczywiście o nowych ramach alu. A no i zapomniałbym: otwory technologiczne wewnątrz główki w większości ram nie są w osi roweru tylko zawsze mniej lub bardziej obrócone w prawo / w lewo. To już mnie w ogóle zadziwia że nie chce im się po ludzku tych rurek ustawić przed rozpoczęciem spawania.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.