Ferniuk Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) Witam. Chciałem się dowiedzieć czy do roweru kross hexagon r4 kupionego około pół roku temu założę hamulce hydrauliczne myslałem nad tymi shimano alivio ale czy wogóle podpasują jakiekolwiek. Teraz w rowerze posiadam hamulce mechaniczne tektro disc aquila. Edytowane 28 Lutego 2017 przez Ferniuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Jeśli masz tarcze to sppkojnie możesz zakładać hydrauliczne. Jednak to m445 cm odpuścił , bardziej celuj w m675 albo m615. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferniuk Napisano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) Tylko jest taki problem bo hamulce mam złączone z przerzutką i nie wiem co z tym, czy to się rozkręca czy trzeba wymieniać to i to Edytowane 28 Lutego 2017 przez Ferniuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Jeśli masz klamkomametki to musisz kupić osobno manetki do przerzutek. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferniuk Napisano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) A jak dobrać te manetki które będe dobre i nie drogie ;d Edytowane 28 Lutego 2017 przez Ferniuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ninjago Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) Shimano SL-M310 ? Masz 7 biegowy wolnobieg i 3 biegową korbę, więc potrzebujesz manetek 3x7. Od siebie mogę powiedzieć, że po prostu działają. Niczego więcej od nich chcieć nie trzeba... Edytowane 28 Lutego 2017 przez Ninjago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferniuk Napisano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 A jeszcze jedno pytanie jakie jeszcze hamulce oprócz shimano jakie polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) Tektro nie są złe, nie są mega mocne ale praktycznie bez obslugowe. Hope - dla bogatych. Avid - tu jest różnie. Magura - bez obslugowe. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Lutego 2017 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi