SZ_ONY_ONE Napisano 27 Lutego 2017 Napisano 27 Lutego 2017 Witam Jak w temacie. Mam problem z przednim kołem Mianowocie zamowilem sobie zestaw kół zrobionych na indywidualne zamówienie Poszedlem do serwisu aby wymienili mi kola jak i przelozyli tarcze hamulcowe do nowych kół Niestety po pierwszych kilkuset metrach przednie kolo zaczyna piszczeć. Nie wiem czy jest to spowodowane tarczą przednia (hamulec) czy tez piasta tak robi. Ponadto zauwazylem iz przy zamknieciu zacisku 100x12 przednia piasta/zacisk a wlasciwie sam kluczyk zaczyna sie obracac co przed wymiano kół nie mialo miejsca. Jesli dla Was sa to "glupie pytania" to prosze bez hejtów. Tylko kulturalnie powiedzieć co robić.. Dziękuję 20170227_224306.mp4 20170227_224011.mp4
dawid Napisano 28 Lutego 2017 Napisano 28 Lutego 2017 Piszcza gumowe oringi w piescie. Mozesz je przesmarowac i bedzie cicho Koncowki na piescie maja pewnie 4 male otwory, musisz za pomoca szczypiec odkrecic koncowki zaczepiajac o te otwory, jak to zrobisz to w koncowkach znajdziesz te gumowe oringi
SZ_ONY_ONE Napisano 28 Lutego 2017 Autor Napisano 28 Lutego 2017 Gdyby założyć iz nie przesmaruje tego to po pewnym czasie przestanie? Czy bd jeszcze gorzej?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.