puncho Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Co sądzicie o takiej lampce Mactronica?: http://www.mactronic.pl/pl/products/lampy_rowerowe/2815/lampa_rowerowa_tylna_mickey_2_x_05w_led/9119.html Potrzebuję lampki tylnej o porządnej widzialności (jako druga na tył do roweru trekkingowego). Pierwszą lampkę zasłania mi fotelik rowerowy. Martwi mnie tylko trochę ta deklarowana "bryzgoszczelność"... a nie "wodoszczelność". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Weź Wallego i tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puncho Napisano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Nie spodziewałem się, przyznam, tak lapidarnej dogmatyki stawiając raczej na rzeczowe argumenty. Tym bardziej, że ten model lampki to taki Walle w wersji mini/mikro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 brać, nie będziesz z tym nurkował, marka zobowiązuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puncho Napisano 7 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Kupiłem tę lampkę, używam i polecam! Niewielki rozmiar, wielofunkcyjny, elastyczny uchwyt montażowy (gumka), ładowanie USB, no i najważniejsze: bardzo przyzwoita widoczność na każdym z czterech trybów świecenia zarówno z tyłu, jak i z boku Stosunek wartości do ceny moim zdaniem świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.