vtzoom Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Cześć, Jak aktualnie wygląda sytuacja z dobrym serwisem we Wrocławiu? Który możecie polecić a który nie? Chodzi o serwis fulla, wymianę tarcz, hamulców, kasety, manetek itd. Minęły 2 lata od ostatniego tematu "[serwis] Dobry serwis Wrocław", który teraz jest zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Dawno nie oddawałem roweru do serwisu ale dobre doświadczenia mam z : - PM Rider na Powstańców - planowanie suportu , zaplatanie kół , wymiana sterów - Cyklista na Pilczyckiej - amor Manitou - Harfa - amor Rock Shox - Niezły serwis jest też na Sienkiewicza ale trochę cwaniakują. Tzn nie miałem zastrzeżeń co do jakości usługi , całą resztę pominę milczeniem .... Miałem też złe doświadczenia z serwisami ale było to tak dawno że wiele mogło się zmienić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Wichu i Fonika - szczególnie jeżeli chcesz zrobić zawieszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Tak jak Tomek, jeżeli chcesz dobrej opieki dla swojego roweru, to Wichu Workshop, teraz chyba są w okolicy Koszarowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vtzoom Napisano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Wielkie dzięki bo bez Was o Wichu bym się nie dowiedział, tylko szukał klasycznego serwisu po sklepach Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voodoo21 Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Cześć A gdzie najlepiej na centrowanie kół? Wydaję mi się już ,że do centrowania mam przynajmniej tył. Jednak lepiej dmuchać na zimne . Na pewno część szprych z tyłu w kole mam na maxa naciągniętych a część bardzo luźna . Jakoś dziwnie teraz zachowuje się koło w zakrętach.A na początku Czerwca przechodził serwis zerowy, w którym niby naciąg szprych czy tam centrowanie jest chyba z jednych punktów serwisu zerowego Korzysta ktoś z serwisu na ul. Hallera 180/1? Sklep rowerowy Ducato.Ewentualnie gdzie w okolicy Arkad ,Bardzkiej Fatu lub Nowego Dworu polecacie jeśli chodzi o koła. Centrowanie ewentualnie sam naciąg szprych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daVe Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Jeśli chodzi o koła to uderzaj do Wojczal-bike na Kamieńskiego. Ostatnio wymieniałem obręcz w Ksyriumach. W wielu miejscach nie chcieli się tego podjąć, a Wojczal-bike zrobił to za w sumie dobrą cenę bo 220 zł na obręczy dt r460. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 2 Września 2017 Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Kto we Wrocku najlepiej zaopiekuje się stalową ramą? Potrzebuję splanować mufę i główkę ramy, a niestety nie każdy serwis ma porządne narzędzia do stali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 2 Września 2017 Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Nie ma osobnych narzędzi do stali, jak ktoś ma dobre narzędzia, np Park tool to i stal i alu ogarnie bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 2 Września 2017 Udostępnij Napisano 2 Września 2017 No przecież chyba napisałem – porządne narzędzia, a do stali, bo nie każdy się chce zajmować tym materiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 2 Września 2017 Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Zawieszenie - Wichu. Kola, zapłatanie, centrowanie - Daveo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 4 Września 2017 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Coś słabo z tymi serwisami... naprawdę nic godnego nie polecicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 15 Września 2017 Udostępnij Napisano 15 Września 2017 W końcu znalazłem całe dwa serwisy, które mają frez 34mm do główki. Harfa na Robotniczej i Jawor Rower na Pułaskiego. Oddałem ramę do tego drugiego i jestem zadowolony. Mogę z czystym sumieniem polecić. Pozostałe serwisy, największe we Wrocławiu – szkoda gadać. Albo nie mają frezów, albo robią wielkie oczy/uszy, co to takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliwa007 Napisano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Hej, potrzebuję wycentrować koła, ogarnąć hamulce hydrauliczne, ogólny przegląd, gdzie byście z tym uderzyli we WRO? Pilna sprawa! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wupek Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 http://www.jsr.com.pl/#kontakt polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 polecam Ducato na Hallera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 W dniu 8.04.2018 o 09:32, wupek napisał: http://www.jsr.com.pl/#kontakt polecam W tym rejonie chyba zacniejszy jest warsztat Krajek Syn na Bulwarze Ikara ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duda Napisano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 A coś na południu Wrocławia (Krzyki, Gaj, Ołtaszyn)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wikary Napisano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Panowie gdzie we Wrocławiu dobrze wyreguluję przerzutkę sram XO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilia Napisano 23 Września 2018 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Panowie, Daveo jest we Wrocławiu? W którym konkretnie miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 23 Września 2018 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 W dniu 29.08.2018 o 20:31, Wikary napisał: Panowie gdzie we Wrocławiu dobrze wyreguluję przerzutkę sram XO ? Na pewno w Harfie na Robotniczej ale tam jest drrrooogo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wikary Napisano 23 Września 2018 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Podobno za wysoką ceną w Harfie Harryson nie podąża wysoka jakość usług serwisowych. Jest sporo negatywnych opinii o czym można poczytać w necie.. Dlatego szukam kogoś godnego polecenia aby uniknąć rozczarowania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 23 Września 2018 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Jak wcześniej napisano: Wichu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 25 Września 2018 Udostępnij Napisano 25 Września 2018 W dniu 23.09.2018 o 04:34, Ilia napisał: Panowie, Daveo jest we Wrocławiu? W którym konkretnie miejscu? Nie https://daveo.pl/index.php?show=contact Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.